Η εμπορική ονομασία Himalaya έχει πολλά κοινά με την ομώνυμη οροσειρά από την οποία πήρε το όνομά της. Για αιώνες, τα Ιμαλάϊα αποτελούν για τον άνθρωπο μια εικόνα φιλοδοξίας και αναζήτησης να ξεκλειδώσει τα μυστικά της φύσης. Αντιπροσωπεύουν την καθαρότητα και τα υψηλά ιδανικά. Το γεγονός ότι πολλά από τα βότανα που χρησιμοποιούμε προέρχονται από την περιοχή αυτή τονίζει την σύνδεση της μάρκας με τα Ιμαλάϊα.

Το λογότυπό μας είναι ένας οπτικός ορισμός της ταυτότητας της εμπορικής ονομασίας μας. Το φύλλο που σχηματίζει την οριζόντια γραμμή του γράμματος Η αντιπροσωπεύει την εστίαση της εταιρείας στη φυτική φροντίδα της υγείας. Το πράσινο χρώμα δηλώνει την στενή σχέση μας με τη φύση, ενώ το πορτοκαλί είναι συνώνυμο της ζεστασιάς, της ζωντάνιας και της δέσμευσής μας στη φροντίδα.

Η εμπορική ονομασία Himalaya αντιπροσωπεύει τόσο την εσωτερική όσο και την καθημερινή ευεξία. Η σειρά των προϊόντων μας για την «από κορυφή μέχρι τα νύχια» και την προσωπική φροντίδα καλύπτει ολόκληρο το φάσμα της ευεξίας, προσφέροντας ήπια, ασφαλή και αποτελεσματική φροντίδα.

Κάθε ένα ξεχωριστά και όλα τα προϊόντα που φέρουν το λογότυπο της εταιρείας μας χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα η οποία είναι σήμα κατατεθέν της Himalaya. Υπόσχονται καλή υγεία, ευεξία και συνταγή για καλή διαβίωση. Το λογότυπό μας συμβολίζει την υπόσχεση που σας δίνουμε.