Η ηγετική ομάδα μας

Robert E. Watson, Jr., - Πρόεδρος / Γενικός Διευθυντής

Γιος γιατρού γενικής ιατρικής, ο οποίος τηλεφωνούσε κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας σε όλα τα σπίτια, και πτυχιούχος νοσοκόμος που επίσης εργαζόταν πολλές ώρες ως υπεύθυνος παροχής υγείας, ο Robert E. Watson, jr. μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον που ενθάρρυνε το ενδιαφέρον για την υγεία των ανθρώπων. Μετά από την αποφοίτηση του το 1980 από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Ντέιβις με πτυχίο Γεωργικών και Διοικητικών Οικονομικών, ο Rob προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Intel, από την οποία στη συνέχεια αποχώρησε στρέφοντας το επιχειρηματικό πνεύμα του στον τομέα των επιχειρήσεων ακινήτων. Το 1991, και πάντα έχοντας ενδιαφέρον για την πρόκληση, του δόθηκε η ευκαιρία να στραφεί προς μια φαρμακευτική εταιρεία γνωστή ως Vitamin Research Products. Μεταφέροντας την εταιρεία από το Mountain Views της Καλιφόρνια στη Νεβάδα, αναδιοργάνωσε με επιτυχία την VRP σύμφωνα με το κεφάλαιο 11 περί προστασίας, και έθεσε τις βάσεις της εταιρείας, ανανεώνοντας τη διάρκεια της ζωής της και τη φήμη της για εντημότητα και ποιότητα. Ως αποτέλεσμα, το 1994 αναδύθηκε η υπάρχουσα εταιρεία και μέχρι σήμερα τόσο οι πιστοί όσο και οι συνεχώς αυξανόμενοι νέοι πελάτες της δείχνουν μεγάλη εκτίμηση για τα κορυφαίας ποιότητας, καινοτόμα προϊόντα της VRP και την ανώτερη εξυπηρέτηση πελατών που παρέχει.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Robertσυνέχισε να συγκεντρώνει μια ομάδα κορυφαίων και ένθερμων εργαζομένων οι οποίοι μοιράζονταν μαζί του τη φιλοσοφία της βοήθειας των ανθρώπων. Πρόσφατα, μένοντας πιστός στην πεποίθηση του να ανταμείψει όσους τον βοήθησαν στην πορεία του, ο Robert πούλησε την VRP στους υπαλλήλους του. Έτσι, αυτή η πλειοψηφικά κατεχόμενη από υπαλλήλους εταιρεία αποτελείται από επαγγελματίες, οι οποίοι, όπως και ο Rob, έχουν πάθος να βοηθούν τους ανθρώπους στον αγώνα τους για την επίτευξη της καλής υγείας.

Ward Dean, M.D.

Ο Dr. Dean, παγκοσμίου φήμης ειδικός στην αντιγήρανση και παράταση της ζωής, υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αμερικανικής Ιατρικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης (A4M), και αντιπρόεδρος του Αμερικανικού Ιατρικού Κολεγίου Μακροζωΐας (ICALM). Έχει συγγράψει πολλά έργα σχετικά με τη βιολογία της γήρανσης και υπήρξε συν-συγγραφέας αρκετών μπεστ-σέλλερ. Ο Dr. Deanείναι πιθανότατα περισσότερο γνωστός για το πρωτοποριακό έργο του σχετικά με την ανάπτυξη μέσων για τη μέτρηση των σωματικών και βιολογικών επιδράσεων της γήρανσης, καθώς και την ανάπτυξη των επαναστατικά διατρογικών και φαρμακολογικών πρωτοκόλλων για τη βελτίωση ασθενειών που συνδέονται με το γήρας. Στα πρωτόκολλα αυτά περιλαμβάνονται διάφορα αντιγηραντικά φάρμακα και συμπληρώματα, συμπεριλαμβανομένων φαρμάκων και θρεπτικών συστατικών που βελτιώνουν τη νοητική υγεία, ευαισθητοποιητές και αλληλοσυνδεόμενους αναστολείς, καθώς και συστάσεις για τη σωστή χρήση και χρόνο αντικατάστασης της ορμονοθεραπείας. Ο Dr. Ward Deanέχει αποφοιτήσει από την Στρατιωτική Ακαδημία των ΗΠΑ στο Γουέστ Πόιντ.

Jeffrey Reinhardt, M.SC., Επικεφαλής επιστημονικής ομάδας

Ο Jeffreyαφιέρωσε την ακαδημαϊκή του εκπαίδευση στις επιστήμες της υγείας στο Πανεπιστήμιο Rutgers, και διαθέτει πάνω από τριάντα χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία φυσικών προϊόντων της Vitamin Research Products. Ο Jeffrey διαθέτει εξαιρετικό υπόβαθρο στην ακαδημαϊκή, βιομηχανική και γεωργική έρευνα, την ανάπτυξη προϊόντων και σε διάφορες ρυθμιστικές και νομικές υποθέσεις. Συν-αποδέκτης του Χρυσού Μεταλλείου Πρωτότυπης Έρευνας της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας για την εργασία του σχετικά με τον προσδιορισμό των ρόλων της διατροφής και του στρες στο ανοσοποιητικό σύστημα και τις δερματολογικές διαταραχές. Ως επικεφαλής επιστημονικής ομάδας, o Jeffrey παρέχει τις επιστημονικές τεκμηριώσεις για το σχεδιασμό ανώτατης ποιότητας προϊόντων για την υποστήριξη της ευεξίας, την αντίσταση στο στρες και τις χρόνιες εκφυλιστικές ασθένειες.

Chris D. Meletis, N.D.

Ο Dr. Meletis υπηρέτησε ως επικεφαλής επιστημονικής ομάδας και Κοσμήτορας Φυσικής Θεραπευτικής της Εθνικλης Σχολής Φυσικής Ιατρικής (NCNM) για επτά χρόνια και στη συνέχεια υπηρέτησε ως Ανώτερος Επιστημονικός Σύμβουλος του NCNM. Μεταξύ των πολλών ρόλων του, υπήρξε αντιπρόσωπος του NCNM στους χώρους των επιστημονικών δημοσιεύσεων, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στο Συμβούλιο Αξιολόγησης (IRB) και συμμετείχε σε κρατικά προγράμματα διαχείρισης πόνου. Τον Ιούνιο του 2004 εκλέχθηκε Πρόεδρος του Διεθνούς Συνδέσμου Φυσικής Θεραπευτικής της Ιαπωνίας, τίτλος που διατηρεί μέχρι και σήμερα. Διεθνώς αναγνωρισμένος στον χώρο του, ο Dr. Meletisέχει συγγράψει 14 βιβλία και σε εθνικό επίπεδο έχουν δημοσιευθεί περισσότερα από 200 άρθρα του περί υγείας και ευεξίας. Δέχεται συχνά προσκλήσεις για διαλέξεις πάνω σε διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων το μεταβολικό σύνδρομο, η υγεία των γυναικών, η καρδιαγγειακή υγεία και οι αλληλεπιδράσεις βοτάνων/φαρμάκων. Σήμερα ο Dr. Meletis κατέχει τη θέση του Εκτελεστικού Συμβούλου του Ινστιτούτου Υγιούς Γήρανσης (IHA), μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού επιφορτισμένου με την εκπαίδευση του κοινού, της επαγγελματικής κοινότητας και των ΜΜΕ για τα τελευταία επιστημονικά επιτεύγματα της έρευνας της φυσικής θεραπευτικής καθώς και τις εφαρμογές της στην υγιή γήρανση.

Mitchell A. Fleisherm M.D., D.Ht.,, D.A.B.F.M., Dc.A.B.C.T.

Ο Dr. Fleisher είναι διπλωματούχος παθολόγος ειδικευμένος στην κλασική ομοιοπαθητική, διατροφική και βοτανική ιατρική, θεραπευτική αντιμετώπιση με χήλωση και βιο-οξείδωση, με πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας στην εφαρμογή ήπιων επιστημονικών μορφών ολοκληρωμένης ιατρικής. Επίσης ενεργό μέλος της κλινικής σχολής του Εθνικού Κέντρου Ομοιπαθητικής. Κλινικός καθηγητής των Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια και της Ιατρικής Σχολής της Βιρτζίνια, όπου διδάσκει ομοιοπαθητική στα εισαγωγικά συμπληρωματικά ιατρικά προγράμματα. Ο Dr. Fleisher δίνει διαλέξεις σχετικά με την κλασική ομοιοπαθητική και τη διατροφική θεραπεία σε ιατρικούς επαγγελματίες και το κοινό, τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε άλλες χώρες του κόσμου.