Η δημιουργία ενός αντιγηραντικού προγράμματος συμπληρωμάτων

Μόνο για σας!

Με όλες αυτές τις πιθανές επιλογές βιταμινών και συμπληρωμάτων που διατίθενται σήμερα – την τεράστια γκάμα από φόρμουλες και προϊόντα από αμέτρητες εταιρείες - , η επιλογή της πιο σωστής φόρμουλας για την κάλυψη των δικών σας αναγκών ίσως φαίνεται εξουθενωτική υπόθεση.

Η σύγχηση που επικρατεί είναι κάτι πολύ συνηθισμένο όχι μόνο για τους καινούργιους στο χώρο των συμπληρωμάτων, αλλά και μεταξύ των πιο ενημερωμένων καταναλωτών. Για παράδειγμα, κατά την αξιολόγηση των διατροφικών προγραμμάτων των ασθενών μου, τους ζητώ να φέρουν μαζί τους τα συμπληρώματα που χρησιμοποιούν στο παρόν. Αυτό που συνήθως φέρνουν είναι ένα «συνοθύλευμα» μπουκαλιών από πολλές διαφορετικές εταιρείες.

Το πρόβλημα είναι ότι μια τέτοια προσέγγιση είναι δαπανηρή και όχι απαραίτητα προς όφελος της υγείας του ατόμου. Χαρακτηριστικά, αυτοί οι συνδυασμοί προϊόντων περιέχουν μεγάλες ποσότητες συγκεκριμένων θεραπευτικών συστατικών, συν διάφορα περιττά συνένζυμα. Κατά συνέπεια, τα διάφορα συμπληρώματα συχνά αλληλοσυγκρούονται μεταξύ τους με αποτέλεσμα κάποια συστατικά να λαμβάνονται σε υπερβολικές, μη ισορροπημένες, ή ακόμα και καταστροφικές δόσεις ενώ κάποια άλλα μόνο σε υπο-θεραπευτικές (αναποτελεσματικές) ποσότητες.

Ωστόσο, οι φόρμουλες σε κάθε επίπεδο της πυραμίδας αντιγήρανσης της Vitamin Research Products (όπως φαίνεται εδώ) είναι ειδικά επιλεγμένες για να συνεργάζονται συμπληρωματικά μεταξύ τους. Αυτή την συνεργατική προσέγγιση ονομάζουμε «αρθρωτή δομή» (modular concept).

Αυτή η αρθρωτική δομή μας βοηθά να εξασφαλίσουμε ότα τα προϊόντα δεν περιέχουν περιττά, αλληλοσυγκρουόμενα, και μερικές φορές αντιπαραγωγικά συστατικά. Με τη βοήθεια ττης μοναδικής «αρθρωτής δομής» της VRP, ας δούμε πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα συμπληρωμάτων ειδικά για σας, ακολουθώντας ένα βήμα κάθε φορα.