1. Φυτοκάψουλες, όχι ταμπλέτες. Οι περισσότερες φόρμουλες της Vitamin Research Products παρασκευάζονται σε μορφή κάψουλας, και όχι ταμπλέτας, μέθοδος που εγγυάται μέγιστο θρεπτικό περιεχόμενο, απορρόφηση και δράση. Για τη δική σας ασφάλεια χρισημοποιούμε αποκλειστικά φυτοκάψουλες, οι οποίες σε συνδυασμό με τις σύντομου χρόνου επεξεργασίες εξασφαλίζουν τη φρεσκάδα των προϊόντων. Καινούργια προϊόντα παράγουμε, μόνον εφόσον εξαντληθούν τα ήδη υπάρχοντα αποθέματα, πράγμα που επίσης αποτελεί εγγύηση μέγιστης φρεσκάδας και δραστικότητας.

2. Βασισμένα στην επιστήμη και την κλινική έρευνα.  Η βάση της Vitamin Research Products περιορίζεται σε σταθερές, επιστημονικές προϋποθέσεις. Εξειδικευμένες ομάδες έρευνας, περνούν ατετείωτες ώρες μελετώντας εντατικά εκατοντάδες εκδόσεις και ερευνητικές μελέτες, προκειμένου να προσδιορίσουν τα ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά για άριστη υγεία.

3. Μόνο τα καλύτερα συστατικά. Ακολουθεί η επιλογή και προσεκτική ομαδοποίηση των καλύτερων βοτανικών εκχυλισμάτων και φαρμακευτικών θρεπτικών σκονών, του ίδιου ανώτερου επιπέδου που χρησιμοποιεί σήμερα η βιοϊατρική έρευνα. Μέσα από έρευνες που διεξάγουμε σε όλον τον κόσμο, καταφέρνουμε να προμηθευόμαστε άριστης ποιότητας πρώτες ύλες.