Αγαπητοί μας φίλοι,

Καλώς ήρθατε στο site της Ayurveda Hellas A.E., της εταιρείας που ουσιαστικά “εισήγαγε” την επιστήμη της Αγιουρβέδα στην Ελλάδα!
Έχοντας σαν βάση το μεράκι, την αγάπη και την αφοσίωση στον χώρο φυσικής υγείας & ομορφιάς... και ιδιαίτερα της επιστήμης της Ayurveda (που αποκαλείται παγκόσμια "the mother of all healing arts"),... ξεκινήσαμε με την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της Himalaya Herbal Healthcare (παγκόσμια μιας απο τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής αγιουρβεδικών προϊόντων από το 1930) και συνεχίζουμε πάντα με την προσεκτική επιλογή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και standards  όπως και με ποικίλες άλλες δραστηριοτήτες (υπηρεσίες, σεμινάρια, workshops, εκδόσεις βιβλίων και περιοδικών, retreats, κ.ά.) στον χώρο κυρίως της φυσικής-ολιστικής υγείας και της Αγιουρβέδα...
προσπαθώντας να δώσουμε όσο το δυνατόν πιο Ολοκληρωμένες προτάσεις Φυσικού Ευ Ζην και Μακροζωίας“.

Όλα τα προϊόντα μας είναι ειδικά επιλεγμένα. Τα κύρια δε brands μας είναι:

1. Himalaya Herbal Heathcare:, Ινδική πολυεθνική, κορυφαία στον χώρο της Αγιουρβέδα και της παραδοσιακής υγείας, που καταφέρνει να «παντρέψει» με επιτυχία την παράδοση της Ανατολής με την τεχνολογία της Δύσης.

2. Aeolus: μία σειρά με προϊόντα από μοναδικά ενδημικά βότανα και προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας της ελληνικής φύσης υψηλής θρεπτικής αξίας και βιοδιαθεσιμότητας. (H σειρά συμπληρώνεται...)

3. Vaidya's Formulas "Special Ayurvedic Concepts": Εξειδικευμένα αγιουρβεδικά προϊόντα, που συμπληρώνουν τις αγιουρβδικές μας προτάσεις. (H σειρά συμπληρώνεται...)

Θα θέλαμε να τονίσουμε πως η όλη μας δραστηριότητα δεν είναι απλά «επιχειρηματική», αλλά υπάρχει ένα «επιστημονικο-φιλοσοφικό» υπόβαθρο. Με πιο απλά λόγια, ό,τι κάνουμε είναι στα πλαίσια «στάσης ζωής»!  Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν συστήθηκε ο  πολυχώρος ολιστικής υγείας & ομορφιάς της Ayurveda Hellas #TheHomeofAyurveda στη Νίκης 28 στην Πλάκα,  δίπλα στο Σύνταγμα. Το πανέμορφο αυτό διατηρητέο του 1902 με την την θετικότητα, την ποιότητα, την διαχρονικότητα, την παράδοση και την ιστορία του (αρχικά ανήκε στην κόρη του τότε υπηρεσιακού πρωθυπουργού), πιστεύουμε πως εκφράζει κατάλληλα και επάξια, τόσο την Αγιουρβέδα όσο και την Ayurveda Hellas αλλά και εμένα προσωπικά...
Νοιώθουμε δε χαρά και ευγνωμοσύνη που πρόσφατα στήθηκε #ΤοΣπίτιΤηςΑγιουρβέδα καί στην Θεσσαλονίκη στη Βασιλέως Γεωργίου 41.

Από την ίδρυση της εταιρείας μας, το έτος 1999, ακολουθούμε με συνέπεια και επιμονή τις αρχές μιας ολιστικής φιλοσοφίας για ολοκληρωμένη παροχή προϊόντων και υπηρεσιών φυσικής υγείας & ομορφιάς.

Σας καλούμε λοιπόν να γνωρίσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, θέλοντας να πιστεύουμε πως θα τα αγαπήσετε και θα τα αγκαλιάσετε με τον ίδιο τρόπο όπως και εμείς, θεωρώντας τα συμμάχους σας στα διάφορα "αδιέξοδα υγείας" που χαρακτηρίζουν την εποχή μας...

Με εκτίμηση
Για την Ayurveda Hellas,
Σοφία Παπαδοπούλου.

Χημικός - Researcher of Ayurveda
Πρόεδρος Ayurveda Hellas A.E.
Namaste & καλή πλοήγηση...