Ανοιχτή Συνάντηση - Είσοδος Ελεύθερη

Μια όμορφη συνεργασία με την «Ayurveda Hellas» και την Βικτώρια Καρυπίδου (Anagenisis – Σχολή Εν-Θύμησης και Αναγέννησης)  θα γίνει φέτος. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, σας  προσκαλούμε σε μία Ανοιχτή Συνάντηση Γνωριμίας και Ενημέρωσης για τα εβδομαδιαία μαθήματα yoga, σεμιναρίων και workshops που πρόκειται να ακολουθήσουν. Περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω κείμενο ή στο 210 3632350.  

Ημερομηνία: Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, 18:30 – 20:00

Τοποθεσία : «Αyurveda Hellas» Πολυχώρος, Νίκης 28, Πλάκα – Σύνταγμα, 105 57, Αθήνα

*Η παρουσίαση είναι ανοιχτή σε όλους, είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται κράτηση θέσεως, παρακαλούμε ελάτε 15 λεπτά πιο πριν.  


~Βιωματική Ενθύμηση~ Κύκλος Σεμιναρίων Προσωπικής Μεταμόρφωσης και Εν-Θύμησης

Έναρξη σεμιναρίων 4/4 , 18:00 - 21:00

Εάν πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα να διαλύσετε τα σύνορα και τα όρια σε αυτά που μπορείτε να Ζήσετε και επιλέγετε να Απελευθερώσετε ότι σας μπλοκάρει και να Αναγεννηθείτε - τότε αυτό το ταξίδι είναι για Εσάς! Εάν έχετε κουραστεί από την στασιμότητα και το συνεχόμενο αίσθημα ανημπόριας και προσκόλλησης σε πεποιθήσεις που δεν σας εξυπηρετούν πιά, ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!


~Anagenis Yoga~  

Έναρξη μαθημάτων 5/4 , 09:00 - 10:30

Ομαδικές συνεδρίες θα σας βοηθήσουν να αποτοξινώσετε το σώμα σας, να αυξήσετε το δονητικό σας πεδίο και να επανα-κουρδίσετε το φυσικό σας σώμα για να είναι ο τέλειος «σύμμαχος»/συνοδοιπόρος στην πορεία σας προς την ΕυΤυχία, ΕυΔαιμονία, ΕυΖωία συνειδητά με κάθε σας κύτταρο.


~Υλοποίηση Ύψιστου Δυναμικού~ Διήμερο Βιωματικό Εργαστήρι - Anagenis Master Class

Σάββατο και Κυριακή 21 & 22 Απριλίου | 09:30 – 16:30 

Εάν σε αυτή την φάση της ζωής σου έχεις αισθανθεί την σφοδρή επιθυμία να Ευθυγραμμιστείς με το Ανώτερο Δυναμικό της Ψυχής σου, να αφυπνίσεις την Ικανότητα της Εστίασης και Διαύγειας, να βρεις μεγαλύτερη ισορροπία αντλώντας Έμπνευση και Καθοδήγηση από τις Ανώτερες Οκτάβες του πνεύματος και της πηγής, τότε αυτό το διήμερο Master Class Υλοποίησης της Anagenis είναι για σένα! 


Εισηγήτρια Βικτώρια Καρυπίδου

Master Διεύρυνσης Συνειδητότητας 

Iδρύτρια και Δημιουργός της σχολής ‘ANAGENIS’ Σχολή Εν-Θύμησης και Αναγέννησης στην Ελλάδα. Director Ακαδημίας Μάκρο-Συνειδητότητας της Αγίας Πετρούπολης στην Ελλάδα. Δημιουργός και Παρουσιάστρια projects, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και αφύπνιση της ανθρώπινης συνειδητότητας. Master, Καθοδηγητής προσωπικής μεταμόρφωσης και Εν-Θύμησης/Ενεργοποίησης της συνειδητότητας ευημερίας.

Από το 2012 μεταδίδει τεχνικές, εργαλεία για αναγέννηση Νέου Εαυτού, Ελεύθερου Όντος του Φωτός στο υλικό, γήινο πεδίο. Διοργανώνει on-line σεμινάρια αλλά και ομαδικά βιωματικά εργαστήρια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, με σκοπό την ανάδυση των ύψιστων δυνατοτήτων και την δημιουργία κόσμου με ΜάκροΑντίληψη, με ΜαρκοΣυνειδητότητα. Η δομή των σεμιναρίων, εκπαιδευτικών σπουδών, που ετοιμάζει και μεταδίδει η Βικτώρια, στηρίζονται σε 3 θεμελιώδεις συνιστώσεις: Διεύρυνση Συνειδητότητας, Επίγνωση της Εξέλιξης και Σημασίας του Βιολογικού Σώματος και Εκδηλωμένη Θεϊκότητα.Όταν επιτρέπουμε στην Θεικότητά μας να ενοποιηθεί με την ανθρώπινη πτυχή μας εδώ στην γη, όλα τα ταλέντα και τα χαρίσματά μας ενεργοποιούνται, με τα οποία μετά θέλουμε με πάθος να μοιραζόμαστε με τους ανθρώπους, ενθαρρύνοντάς τους να προχωρήσουν μπροστά στο δικό τους δρόμο της ευημερίας και ευτυχίας. Το Σημαντικό κλειδί για την υλοποίηση όλων όσων επιθυμεί ο άνθρωπος είναι η γνώση και η θεωρία να γίνουν δράση και εφαρμογή στην καθημερινότητά του.