Συνεδρίες Βιοσυντονισμού με Ήχο και Φως

Ο ολιστικός θεραπευτής Νίκος Χατζημπαλάσης θα δέχεται την Πέμπτη 7 Ιουνίου ενδιαφερόμενους για εξέταση, διάγνωση και θεραπεία. Η εξέταση θα γίνεται με την εξελιγμένη και καινοτόμο μέθοδο του Βιοσυντονισμού που περνά στο σώμα συχνότητες με ήχο και φως, τη βασική γλώσσα την οποία  αναγνωρίζουν ο εγκέφαλος και τα κύτταρα του οργανισμού. Η συνεδρία περιλαμβάνει την ανάλυση και την θεραπεία σε πρώτο βαθμό με ενεργοποίηση των οργάνων που χρειάζεται. Σε δεύτερο βαθμό γίνεται η θεραπεία με το σύστημα soundbiotics που λειτουργεί με ήχους. Η εξέταση βιοσυντονισμού γίνεται με χρήση ακουστικών και είναι ανώδυνη, η διάρκεια είναι 90 λεπτά ανάλογα με τις ανάγκες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Ημερομηνία: Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018  
  • Τοποθεσία : «Αyurveda Hellas» Πολυχώρος, Νίκης 28, Πλάκα – Σύνταγμα, 105 57, Αθήνα
  • Θεραπευτής: Νίκος Χατζημπαλάσης   
  • Κόστος: 170 ευρώ + ΦΠΑ * 

Το κόστος περιλαμβάνει την ανάλυση, θεραπεία σε πρώτο βαθμό με ενεργοποίηση των οργάνων που χρειάζεται και σε δεύτερο βαθμό το σύστημα soundbiotics που λειτουργεί με ήχους. Η διάρκεια είναι 60 έως 90 λεπτά ανάλογα τις ανάγκες και η τιμή μπορεί να διαμορφωθεί στα 130 ευρώ σε ειδική περίπτωση.

Ραντεβού: Για να κλείσετε το ραντεβού σας καλέστε μας στο 210 3632350 και συνδεθείτε με το τμήμα Ευζωία Workshops ή εναλλακτικά δηλώστε την συμμετοχή σας ηλεκτρονικά ΕΔΩ

Θεραπείες Βιοσυντονισμού

Ο βιοσυντονισμος είναι μια συμπληρωματική μέθοδος θεραπείας χωρίς παρενέργειες και τελείως ανώδυνη.

Βασίζεται στο δεδομένο ότι κάθε κύτταρο του σώματος, κάθε ιός, βακτήριο, μύκητας, παρασιτικός παράγοντας κλπ, έχει τη δική του συχνότητα. Όταν λοιπόν κάποιο όργανο νοσεί η συχνότητα αυτή παρεμβάλει και αλλοιώνει την κυτταρική συχνότητα του οργάνου. Με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού μπορούμε να εντοπίσουμε αυτές τις συχνότητες και να ενισχύσουμε τον οργανισμό όπου χρειάζεται ή να αποδυναμώσουμε τους παθογόνους παράγοντες.

Είναι μια μέθοδος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ενήλικες, Παιδιά, ακόμη και σε ζώα. Απαιτεί ελάχιστη σωματική επαφή και δεν είναι δυσάρεστη.

Για τη διάγνωση, αρχικά γίνεται χρήση ηλεκτρικού ρεύματος χαμηλής τάσης, μέσω του οποίου περνούν οι συχνότητες στον ανθρώπινο οργανισμό.  Αυτές οι συχνότητες αλληλεπιδρούν με το νευροφυτικό σύστημα και μας δίνουν  απαντήσεις, θετικές ή αρνητικές. Αυτή η μέθοδος έχει πολλά πλεονέκτηματα γιατί είναι ακριβής, όμως η ακρίβεια της εξαρτάται από την ικανότητα και τις γνώσεις του διαγνώστη. Σήμερα έχουμε μια πιο εξελιγμένη μέθοδο που περνά στο σώμα συχνότητες με ήχο και φως, τη βασική γλώσσα την οποία  αναγνωρίζουν ο εγκέφαλος και τα κύτταρα του οργανισμού. Η μέθοδος αυτή δίνει πάρα πολλές πληροφορίες και σε νοητικό και σε συναισθηματικό επίπεδο. Σημαντικός παράγοντας είναι η ποιότητα της διαγνωστικής συσκευής και οι γνώσεις του χρήστη, για να μπορέσει να αξιολογήσει την πληθώρα των πληροφοριών.

Τελευταία εξέλιξη είναι η τελειοποίηση συσκευών βιοσυντονισμού, που λειτουργούν με πηνία Tesla και οι συχνότητες αναγνωρίζονται στο αιθερικό επίπεδο. Έχουν τη δυνατότητα ανάλυσης πληροφοριών από απόσταση και εντοπίζουν προδιάθεση που δεν έχει ακόμη σωματοποιηθεί.

Θέλοντας να έχουμε το μέγιστο των πληροφοριών ώστε να βγάλουμε το ακριβέστερο συμπέρασμα για την κατάσταση της υγείας του εξεταζόμενου, χρησιμοποιούμε τα πλεονέκτηματα όλων των μεθόδων, έχοντας μεγάλη γνώση και εμπειρία, πάνω σε κάθε μία από αυτές.

Η εξέταση του βιοσυντονισμού με Ήχο και Φως γίνεται με τη χρήση ειδικών ακουστικών και είναι απολύτως ανώδυνη.