Αγαπητοί Πελάτες,

Η εταιρεία AYURVEDA HELLAS A.E., επίσημος εισαγωγέας και νόμιμος αντιπρόσωπος των προϊόντων HIMALAYA στην ελληνική αγορά, επιθυμεί να σας ενημερώσει ότι το τελευταίο  τετράμηνο επιχειρείται η λιανική/χονδρική πώληση εξ αποστάσεως μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου από την Βουλγαρία στην ελληνική αγορά δήθεν επώνυμων συμπληρωμάτων διατροφής που φέρουν το εμπορικό σήμα της HIMALAYA, έχουν Βουλγάρικη ετικέτα, διαφορετική συσκευασία από την επίσημη συσκευασία καθώς επίσης, το σημαντικότερο ίσως, τα δισκία φέρουν έγχρωμη επικάλυψη.

Η εταιρία μας οφείλει να σας ενημερώσει ότι τα προϊόντα σε μορφή δισκίου που διακινούνται επισήμως από την HIMALAYA στην Ευρώπη δεν έχουν έγχρωμη επικάλυψη. Το γεγονός αυτό προκαλεί εύλογα ερωτηματικά για την προέλευση των αμφιλεγόμενων αυτών προϊόντων σε σημείο που εγείρονται έντονες ανησυχίες για την ασφάλειά τους. Συμπερασματικά, τα προϊόντα αυτά είναι αμφιβόλου προελεύσεως και ποιότητας, πωλούνται σε πρώτη φάση εξ αποστάσεως από την Βουλγαρία, προσομοιάζουν τα επώνυμα συμπληρώματα διατροφής και δεν φέρουν στοιχεία του επίσημου εισαγωγέα και νομίμου αντιπροσώπου των προϊόντων HIMALAYA στην ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με πρόσφατη επίσημη επιστολή της εταιρίας “The Himalaya Drug Company Ltd”, η οποία έχει αποσταλεί στις 4 Μαρτίου 2019 προς όλους τους διακινητές προϊόντων της, γίνεται σαφές και με αυστηρό ύφος ότι η επίσημη εταιρία δεν κυκλοφορεί στην Ευρώπη προϊόντα της τα οποία έχουν ετικέτα/επισήμανση αποκλειστικά για μία χώρα, δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση δεν κυκλοφορεί προϊόντα με Βουλγάρικη ετικέτα.

Η εταιρία AYURVEDA HELLAS παρακολουθεί στενά την όλη υπόθεση ενώ παράλληλα έχει ενεργοποιήσει όλους τους απαραίτητους μηχανισμούς για την διασφάλιση της νομιμότητας σε όλες τις περιπτώσεις.
με εκτίμηση,

Για την Αγιουρβέδα Ελλάς
Χαρατσάρης Αθανάσιος
Δ/ντης Πωλήσεων