Αγαπητοί Πελάτες,

Η εταιρεία AYURVEDA HELLAS A.E., επίσημος εισαγωγέας και αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων HIMALAYA στην ελληνική αγορά, επιθυμεί να σας ενημερώσει, ότι το τελευταίο διάστημα επιχειρείται η λιανική/χονδρική πώληση εξ' αποστάσεως μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου από την Βουλγαρία στην ελληνική αγορά, δήθεν επώνυμων συμπληρωμάτων διατροφής, που φέρουν το εμπορικό σήμα της HIMALAYA, έχουν βουλγάρικη ετικέτα, διαφορετική συσκευασία από την επίσημη συσκευασία καθώς επίσης, τα δισκία φέρουν έγχρωμη επικάλυψη.

Η εταιρεία μας οφείλει να σας ενημερώσει ότι τα προϊόντα σε μορφή δισκίου που διακινούνται επισήμως από την HIMALAYA στην Ευρώπη πρέπει σε οποιαδήποτε περίπτωση στην ετικέτα τους να αναγράφονται τα στοιχεία του υπευθύνου κυκλοφορίας τους, ώστε να μπορεί πάντα κάποιος να αναλάβει την όποια ευθύνη (σε συνεννόηση πάντα με την μητρική εταιρεία). Σε διαφορετική περίπτωση (όπως αυτή της Βουλγαρίας) δημιουργούνται σοβαρές αμφιβολίες ως προς την προέλευση και καταλληλότητά τους.

Συμπερασματικά, τα προϊόντα αυτά είναι αμφιβόλου προελεύσεως και ποιότητας, πωλούνται εξ αποστάσεως από την Βουλγαρία, προσομοιάζουν τα επώνυμα συμπληρώματα διατροφής και δεν φέρουν στοιχεία του επίσημου εξουσιοδοτημένου εισαγωγέα αντιπροσώπου των προϊόντων HIMALAYA στην ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με επίσημη επιστολή της εταιρίας “The Himalaya Drug Company Ltd”, η οποία έχει αποσταλεί προς όλους τους διακινητές προϊόντων της, γίνεται σαφές και με αυστηρό ύφος ότι η επίσημη εταιρία δεν κυκλοφορεί στην Ευρώπη προϊόντα της (και δεν εγγυάται γι' αυτά), στα οποία δεν αναγράφεται στην ετικέτα τους ο υπεύθυνος επικοινωνίας για την κάθε χώρα ξεχωριστά.

Η AYURVEDA HELLAS παρακολουθεί την όλη υπόθεση και ευελπιστεί στην πολύτιμη ενημέρωση -  συμβολή σας, ώστε να περιοριστούν τα φαινόμενα αυτά. Οτιδήποτε σχετικό υποπέσει στην αντίληψή σας παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στα τηλέφωνα 210 3632350 & 2310 887679.


Με εκτίμηση,
Για την Αγιουρβέδα Ελλάς
Καστανιώτης Στράτος
Δ/ντης Πωλήσεων