Αγαπητοί φίλοι,

Μία από τις πιο διαδεδομένες περιγραφές της επιστήμης της Αγιουρβέδα είναι η

Αγιουρβέδα: “Η Ιατρική Νου - Σώματος”

και αυτό γιατί βασική της αρχή είναι πως: “ ο νους ασκεί την πιο βαθιά επίδραση στο σώμα και ότι η απελευθέρωση από τις ασθένειες εξαρτάται από την εξισορρόπηση της δικής μας συνειδητότητας και την επέκταση αυτής της ισορροπίας στο σώμα."

Διαθέτει δε ανάμεσα σε άλλα, πολλές τεχνικές και προσεγγίσεις, ώστε ο νους να είναι σε όσο το δυνατόν “Sattvic κατάσταση”*.

Μία επίσης διαδεδομένη περιγραφή της είναι η

Αγιουρβέδα: "The mother of all healing arts”,

και αυτό γιατί μπορεί να εγκολπώσει όποια ολιστική θεραπευτική προσέγγιση προάγει την ισορροπία: Σώμα - Νους - Πνεύμα.

Πιστεύω ανεπιφύλακτα πως το ThetaHealing® Technique αναπτύσσει δυναμικά και άμεσα τις σαττβικές ιδιότητες του νου (μιας και έχω παρακολουθήσει εγώ η ίδια καί τους 3 εκπαιδευτικούς κύκλους). Έτσι μπορεί να συνδυαστεί απόλυτα με την παράδοση των 5000 χρόνων της επιστήμης της Αγιουρβέδα, οδηγώντας  μας ευκολότερα στα βαθιά επίπεδα της Ύπαρξης και βοηθώντας μας, να ανακαλύψουμε την Αληθινή μας Φύση, που άλλωστε είναι και ο Απώτερος Σκοπός μας...

Σας προσκαλούμε στις δημόσιες παρουσιάσεις και ομιλίες της τεχνικής ThetaHealing Technique που είναι μια ενεργειακή μέθοδος ευεξίας, με ιδρύτρια την αμερικανίδα Βαϊάννα Στάϊμπολ, .
 

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2018,  18:00 – 20:00
Τοποθεσία : «Αyurveda Hellas» Πολυχώρος
Νίκης 28, Πλάκα – Σύνταγμα
105 57, Αθήνα


Η παρουσίαση θα  ξεκινήσει με ακρίβεια, ελάτε 15 λεπτά πιο πριν.

Σε αυτήν τη παρουσίαση:

  • Θα μάθετε τα πάντα για την τεχνική ThetaHealing και θα κατανοήσετε πως λειτουργεί.
  • Θα βιώσετε πώς να φέρνετε τον εαυτό σας στη συνειδησιακή κατάσταση των εγκεφαλικών κυμάτων Θήτα, τι μπορείτε να επιτύχετε όταν είστε σε αυτή τη κατάσταση και πως θα σας βοηθήσει στην αυτογνωσία, θεραπεία, υγεία και αφθονία σε φυσικό ή ψυχολογικό επίπεδο, σε όλους τους τομείς της καθημερινή σας ζωής.
  • Θα μάθετε το επιστημονικό υπόβαθρο των ενεργειακών θεραπειών μέσω της κβαντικής φυσικής, τον ρόλο της διαίσθησης στην θεραπεία και πως να καλλιεργήσετε τις διαισθητικές σας ικανότητες.
  • Θα κατανοήσετε την απλότητα της θεραπείας και την δύναμη της σκέψης ως συνείδηση.
  • Θα  κατανοήσουμε την  έννοια «Θεός» ή «Δημιουργός» από την οπτική του ThetaHealing.
  • Θα εξερευνήσουμε τις αρνητικές πεποιθήσεις, την προέλευσή τους, το πως μας οδηγούν σε ασθένειες και πως μπορούμε να τις αλλάξουμε σε θετικές.
  • Θα μάθετε πως να αλλάζετε την ζωή σας με την δύναμη της συνείδησής σας και θα γίνουν και κάποιες απλές βιωματικές ασκήσεις.

Είμαι λοιπόν ιδιαίτερα ικανοποιημένη και χαρούμενη, που θα φιλοξενήσουμε στον πολύχωρο ολιστικής υγείας & ομορφιάς της Αγιουρβεδα Ελλάς, το πολύ χρήσιμο αυτό σεμινάριο.

Σας περιμένουμε!

Φιλικά,

Παπαδοπούλου Σοφία

 

*Sattva : Είναι η ποιότητα της ευφυΐας, της αρετής, της καλοσύνης, και φέρνει αρμονία, ισορροπία, σταθερότητα. Έχει μια κίνηση προς τα μέσα και προς τα πάνω και επιφέρει το ξύπνημα της συνείδησης. Μας δίνει ευτυχία και ικανοποίηση που έχουν διάρκεια. Είναι η αρχή της διαύγειας, της ευρείας αντίληψης και της ειρήνης. Είναι ΦΩΣ, η δύναμη της αγάπης που ενώνει όλα τα πράγματα σε ένα.