Η Ayurveda Hellas έχει την μεγάλη χαρά και τιμή να φιλοξενεί τον διεθνούς φήμης Αγιουρβεδικό ιατρό Dr.Venugopal και την ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα του στα πλαίσια του Ayurvedic Festival που διοργανώνει 05-14 Οκτωβρίου στον πολυχώρο Ολιστικής Υγείας & Ομορφιάς της Ayurveda Hellas στην Νίκης 28 Πλάκα-Σύνταγμα.

AYURVEDIC FESTIVAL BY AYURVEDA HELLAS
Ημερομηνία: Σάββατο 05 Οκτωβρίου έως Δευτέρα 14 Οκτωβρίου
Τοποθεσία : «Αyurveda Hellas» Πολυχώρος, Νίκης 28, Πλάκα – Σύνταγμα, Αθήνα
Εισηγητής: Dr. Venugopal & ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα

Ο Dr.Venugopal είναι ένας Αγιουρβεδικός Guru & Vaidyan από την Κεράλα της Ινδίας, είναι πρεσβευτής του αγιουρβεδικού τρόπου ζωής, αγιουρβεδικός ιατρός, επαγγελματίας δάσκαλος γιόγκα, ενεργειακός θεραπευτής καθώς και θεραπευτής πολλών παραδοσιακών εναλλακτικών θεραπειών. Όραμα του είναι η παγκοσμιοποίηση και η διάδοση της επιστήμης της Αγιουρβέδα. Η εργασία του είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που αναζητούν απαντήσεις στις ερωτήσεις: "Τι είναι η Αγιουρβέδα; Πως μπορώ να αλλάξω την ζωή, την υγεία και την Συνειδητότητα μου μέσω αυτής;"

Κατά τη διάρκεια του 10 ήμερου Ayurvedic Festival θα μυηθούμε από τον Dr.Venugopal στην επιστήμη της Αγιουρβέδα μέσω δωρεάν ενημερωτικού σεμιναρίου, ειδικού εκπαιδευτικού εργαστηρίου, προσωπικών συνεδριών και retreat αποτοξινωτικών τεχνικών Panchakarma.

Ελάτε να γνωρίσετε περισσότερα για την αρχαία ολιστική επιστήμη της Αγιουρβέδα καθώς και για τον εαυτό σας με στόχο ζωές πλούσιες με υγεία, ευεξία και αρμονία. Μέσα στα πλαίσια του Ayurvedic Festival θα γνωρίσετε την ιδιοσυγκρασία σας και τι σας ταιριάζει σε διατροφή, άσκηση, τρόπο ζωής, lifestyle κτλ. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να διεισδύσετε στο φιλοσοφικό & πρακτικό κομμάτι της επιστήμης, να βιώσετε ειδικές τεχνικές και πλήθος εμπειριών βγαλμένες από τις ιερές Βέδες!

Το πρόγραμμα του Ayurvedic Festival θα περιλαμβάνει:

• Σάββατο 05/10 έως Κυριακή 06/10 ~ Ειδικό Εκπαιδευτικό Εργαστήρι

• Κυριακή 06/10 ~ Δωρεάν Ενημερωτικό Σεμινάριο για την Επιστήμη της Αγιουρβέδα

• Δευτέρα 07/10 έως Παρασκευή 11/10 ~ Προσωπικές Συνεδρίες

• Σάββατο 12/10 έως Δευτέρα 14/10 ~ Τάντρα Γιόγκα & Αγιουρβέδα
Workshop

*Η κράτηση θέσεων έχει ξεκινήσει.

Για πληροφορίες και συμμετοχές καλέστε έγκαιρα στο 210 3632350 ή στο 6907386342 και συνδεθείτε με το τμήμα του Ευζωία Workshops, εναλλακτικά δηλώστε συμμετοχή ηλεκτρονικά στο παρακάτω link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3Lui2KVLBI62LTRwPPMMela9eLX1ySn_ItIgYGsquOyNFTg/viewform