Η Ayurveda Hellas χορηγός στο 6ο “Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών”

H Ayurveda Hellas έχει την χαρά να είναι χορηγός του 6ο “Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών” το οποίο θα λάβει χώρα στο Θέατρο Δώρα Στράτου, στο κέντρο της Αθήνας, στις 29 Ιουνίου – 1 Ιουλίου 2018.

Πρόκειται για τρεις  ημέρες «κατάδυσης» στον Ινδικό πολιτισμό..γεμάτες από μυστήριο, γοητεία, μουσική και χορό!!

Το πρόγραμμα του festival περιλαμβάνει opening party, εκπαιδευτικά σεμινάρια χορού από κορυφαίους δασκάλους, δύο παραστάσεις Bollywood & Πολυπολιτισμικών χορών (Σάββατο 30 Ιουνίου και Κυριακή 1 Ιουλίου 2018) όπου θα εμφανισθούν διεθνούς φήμης χορευτές, δάσκαλοι και εκπαιδευτές,  και μίνι Bazaar με ινδικά προϊόντα και μικρογεύματα!

Στα πλαίσια του festival θα πραγματοποιηθεί επίσης και ο «5ο Διεθνής Διαγωνισμός χορού Bollywood». Μέλος της 9μελούς κριτικής επιτροπής θα είναι η Πρόεδρος της Ayurveda Hellas κ. Σοφία Παπαδοπούλου (Χημικός & Ερευνήτρια Αγιουρβέδα). Ο διαγωνισμός θα είναι χωρισμένος σε δύο επίπεδα: το Ερασιτεχνικό και το Επαγγελματικό και σε δύο κατηγορίες (Ατομικό και Ομαδικό).

Η Ayurveda Hellas θα έχει ενεργή παρουσία στο festival με τα προϊόντα της Himalaya Herbals καθώς και με εκπλήξεις από το Ευζωία Store (ρούχα, αξεσουάρ, βιβλία, προϊόντα Feng shui κτλ.). Το προσωπικό της εταιρείας θα παρευρίσκετε για να σας εξυπηρετήσει και να σας ενημερώσει για όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας και της υπηρεσίες του καινούργιου μας πολυχώρου ολιστικής υγείας και ομορφιάς που βρίσκεται στην Νίκης 28 Πλάκα-Σύνταγμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ, το διαγωνισμό, τα σεμινάρια και τα  εισιτήρια, δείτε:  www.bollywoodfestival.gr .

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί!!