Μια όμορφη συνεργασία με την «Ayurveda Hellas» και την Βικτώρια Καρυπίδου (Anagenisis – Σχολή Εν-Θύμησης και Αναγέννησης) θα γίνει φέτος. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, σας προσκαλούμε σε μία ανοιχτή για όλους συνάντηση, με ελεύθερη είσοδο, όπου θα γιορτάσουμε την έλευση της Άνοιξης!

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΑΡΙΝΗΣ ΙΣΗΜΕΡΙΑΣ (ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ) 

Ομιλία με τίτλο: «Ο Καταλύτης της Αυθεντίας σας» 

Διαλογισμός: Συντονισμός με τις Ενέργειες της Εαρινής Ισημερίας 

Ημερομηνία: Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, 18:30 – 20:00

Τοποθεσία : «Αyurveda Hellas» Πολυχώρος, Νίκης 28, Πλάκα – Σύνταγμα, 105 57, Αθήνα

Περισσότερες πληροφορίες 210 3632350.    

*Η παρουσίαση είναι ανοιχτή σε όλους, είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται κράτηση θέσεως, παρακαλούμε ελάτε 15 λεπτά πιο πριν. 

*Φορέστε άνετα ρούχα και ελάτε στον κύκλο Ενθύμησης και Αναγέννησης. Ελάτε να συντονιστούμε με το Νέο Ενεργειακό Πεδίο της Αναγέννησης και της Εσωτερικής Ισορροπίας! 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ & ΙΣΗΜΕΡΙΑ

Η Άνοιξη μπαίνει επίσημα και μας προσφέρει λόγους για χαρά, για εορτασμό, για συνειδητοποίηση. Φύση και Ανθρωπινότητα αναδομούνται και ευθυγραμμίζονται για να μπουν στη διαδικασία της νέας δημιουργίας. Σε αυτή τη φάση της αφυπνιστικής μας εξέλιξης όπου η συνειδητότητα αρχίζει όλο και περισσότερο να απολαμβάνει την υλική της ενσάρκωση, νιώθουμε την ισορροπία ανάμεσα στη αποδοχή της ανώτερης ύπαρξης μας και του εγώ. Aποδεχόμαστε και γιορτάζουμε την συνύπαρξη της θηλυκής και αρσενικής μας φύσης. Αποδεχόμαστε το Φως μέσα μας αλλά ταυτόχρονα και την ανθρωπινότητά μας. Αδειάζουμε και δίνουμε χώρο στο καινούργιο να μπεί στη ζωή μας. Η Εαρινή Ισημερία μας προσφέρει την ενεργειακή  ευκαιρία για μια νέα εσωτερική αναδιοργάνωση. Είναι η ιδανική συγκυρία για νέα ξεκινήματα, συνεργασίες, συνδημιουργίες, για ένωση με ψυχές. Είναι η καλύτερη στιγμή για νέα  πνευματική άσκηση, σύνδεση, ενεργοποίηση, για  να αυξήσουμε  τη ζωτική μας ενέργεια.

Η Εισηγήτρια

Ιδρύτρια και Δημιουργός της σχολής ‘ANAGENIS’ Σχολή Εν-Θύμησης και Αναγέννησης στην Ελλάδα. Director Ακαδημίας Μάκρο-Συνειδητότητας της Αγίας Πετρούπολης στην Ελλάδα. Δημιουργός και Παρουσιάστρια projects, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και αφύπνιση της ανθρώπινης συνειδητότητας. Master, Καθοδηγητής προσωπικής μεταμόρφωσης και Εν-Θύμησης/Ενεργοποίησης της συνειδητότητας ευημερίας.

Από το 2012 μεταδίδει τεχνικές, εργαλεία για αναγέννηση Νέου Εαυτού, Ελεύθερου Όντος του Φωτός στο υλικό, γήινο πεδίο. Διοργανώνει on-line σεμινάρια αλλά και ομαδικά βιωματικά εργαστήρια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, με σκοπό την ανάδυση των ύψιστων δυνατοτήτων και την δημιουργία κόσμου με ΜάκροΑντίληψη, με ΜαρκοΣυνειδητότητα. Η δομή των σεμιναρίων, εκπαιδευτικών σπουδών, που ετοιμάζει και μεταδίδει η Βικτώρια, στηρίζονται σε 3 θεμελιώδεις συνιστώσεις: Διεύρυνση Συνειδητότητας, Επίγνωση της Εξέλιξης και Σημασίας του Βιολογικού Σώματος και Εκδηλωμένη Θεϊκότητα.Όταν επιτρέπουμε στην Θεικότητά μας να ενοποιηθεί με την ανθρώπινη πτυχή μας εδώ στην γη, όλα τα ταλέντα και τα χαρίσματά μας ενεργοποιούνται, με τα οποία μετά θέλουμε με πάθος να μοιραζόμαστε με τους ανθρώπους, ενθαρρύνοντάς τους να προχωρήσουν μπροστά στο δικό τους δρόμο της ευημερίας και ευτυχίας. Το Σημαντικό κλειδί  για την υλοποίηση όλων όσων επιθυμεί ο άνθρωπος είναι η γνώση και η θεωρία να γίνουν δράση και εφαρμογή στην καθημερινότητά του.