Ενημερωτικό σεμινάριο Βιοσυντονισμού με Ήχο & Φως

Η Ayurveda Hellas σας προσκαλεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου σε μία ανοιχτή ενημερωτική ομιλία με θέμα ‘’Βιοσυντονισμός με Ήχο & Φώς’’ με τον ολιστικό θεραπευτή Νίκο Χατζημπαλάση.  Στην συνάντηση θα επεξηγηθεί πως λειτουργεί η θεραπευτική μέθοδος του Βιοσυντονισμού και θα γίνει παρουσίαση της καινούργιας μεθόδου που λειτουργεί με κύματα- συχνότητες ήχου και φωτός. Ο Ήχος και το Φως είναι η βασική γλώσσα την οποία  αναγνωρίζουν ο εγκέφαλος και τα κύτταρα του οργανισμού. Η μέθοδος αυτή δίνει πάρα πολλές πληροφορίες για την υγεία του ενδιαφερόμενου σε σωματικό, νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο. Την Πέμπτη 7 Ιουνίου θα ακολουθήσουν θεραπευτικές συνεδρίες για όποιους επιθυμούν να δοκιμάσουν την μέθοδο στην πράξη. 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

  • Ημερομηνία: Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, 18:00 – 21:00
  • Τοποθεσία : «Αyurveda Hellas» Πολυχώρος, Νίκης 28, Πλάκα – Σύνταγμα, 105 57, Αθήνα
  • Εισηγητής: Νίκος Χατζημπαλάσης  

Η παρουσίαση είναι ανοιχτή σε όλους, και είναι δωρεάν. Παρακαλούμε ελάτε 15 λεπτά πιο πριν και ενημερώστε μας έγκαιρα για την συμμετοχή σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσης καλέστε μας στο 210 3632350 και συνδεθείτε με το τμήμα Ευζωία Workshops ή εναλλακτικά δηλώστε την συμμετοχή σας ΕΔΩ 

Θεραπεία Βιοσυντονισμού

Ο βιοσυντονισμος είναι μια συμπληρωματική μέθοδος θεραπείας χωρίς παρενέργειες και τελείως ανώδυνη.

Βασίζεται στο δεδομένο ότι κάθε κύτταρο του σώματος, κάθε ιός, βακτήριο, μύκητας, παρασιτικός παράγοντας κλπ, έχει τη δική του συχνότητα. Όταν λοιπόν κάποιο όργανο νοσεί η συχνότητα αυτή παρεμβάλει και αλλοιώνει την κυτταρική συχνότητα του οργάνου. Με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού μπορούμε να εντοπίσουμε αυτές τις συχνότητες και να ενισχύσουμε τον οργανισμό όπου χρειάζεται ή να αποδυναμώσουμε τους παθογόνους παράγοντες.

Είναι μια μέθοδος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ενήλικες, Παιδιά, ακόμη και σε ζώα. Απαιτεί ελάχιστη σωματική επαφή και δεν είναι δυσάρεστη.

Για τη διάγνωση, αρχικά γίνεται χρήση ηλεκτρικού ρεύματος χαμηλής τάσης, μέσω του οποίου περνούν οι συχνότητες στον ανθρώπινο οργανισμό.  Αυτές οι συχνότητες αλληλεπιδρούν με το νευροφυτικό σύστημα και μας δίνουν  απαντήσεις, θετικές ή αρνητικές. Αυτή η μέθοδος έχει πολλά πλεονέκτηματα γιατί είναι ακριβής, όμως η ακρίβεια της εξαρτάται από την ικανότητα και τις γνώσεις του διαγνώστη. Σήμερα έχουμε μια πιο εξελιγμένη μέθοδο που περνά στο σώμα συχνότητες με ήχο και φως, τη βασική γλώσσα την οποία  αναγνωρίζουν ο εγκέφαλος και τα κύτταρα του οργανισμού. Η μέθοδος αυτή δίνει πάρα πολλές πληροφορίες και σε νοητικό και σε συναισθηματικό επίπεδο. Σημαντικός παράγοντας είναι η ποιότητα της διαγνωστικής συσκευής και οι γνώσεις του χρήστη, για να μπορέσει να αξιολογήσει την πληθώρα των πληροφοριών.

Τελευταία εξέλιξη είναι η τελειοποίηση συσκευών βιοσυντονισμού, που λειτουργούν με πηνία Tesla και οι συχνότητες αναγνωρίζονται στο αιθερικό επίπεδο. Έχουν τη δυνατότητα ανάλυσης πληροφοριών από απόσταση και εντοπίζουν προδιάθεση που δεν έχει ακόμη σωματοποιηθεί.

Θέλοντας να έχουμε το μέγιστο των πληροφοριών ώστε να βγάλουμε το ακριβέστερο συμπέρασμα για την κατάσταση της υγείας του εξεταζόμενου, χρησιμοποιούμε τα πλεονέκτηματα όλων των μεθόδων, έχοντας μεγάλη γνώση και εμπειρία, πάνω σε κάθε μία από αυτές.

Η εξέταση βιοσυντονισμος γίνεται με χρήση ακουστικών και είναι ανώδυνη.  

Εισηγητής

Νίκος Χατζημπαλάσης

Ο Νίκος Χατζημπαλάσης είναι ολιστικός θεραπευτής. Οι σπουδές του είναι πάνω στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, στην Ομοιοπαθητική, την Ρεφλεξολογία, την Ιριδολογία, και είναι Βιοσυντονιστής (Vrt Brt instructor) και ειδικός στα κβαντικά και NLS διαγνωστικά συστήματα.