Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αγιουρβεδικών Τεχνικών Με Τον Dr. Vijay και την Σοφία Παπαδοπούλου  

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο επαγγελματικό σεμινάριο Αγιουρβεδικών Τεχνικών και Θεραπειών που διοργανώνεται από την Αγιουρβέδα Ελλάς στις 1, 2 & 3 Ιουνίου με εισηγητή τον Dr. Vijay Carolin. Στο εκπαιδευτικό θα συμμετέχει η Σοφία Παπαδοπούλου (Χημικός, Ερευνήτρια Ayurveda, Πρόεδρος της Ayurveda Hellas) συν της άλλης με το ειδικό workshop Pranayama (Τεχνικής Θεραπευτικής Αναπνοής), Mantras & Kirtan (Θεραπευτικός Ήχος). Το πρόγραμμα σπουδών προετοιμάζεται σύμφωνα με τις παραμέτρους του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της CCIM (Central Council of Indian Medicine). Η Αγιουρβέδα, είναι ένα πανάρχαιο παραδοσιακό ολιστικό σύστημα προληπτικής-θεραπευτικής ιατρικής και υγιούς τρόπου ζωής, αναγνωρισμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.  

ΔΙΔΑΚΤΕΑ ΥΛΗ  

A’ ΚΥΚΛΟΣ ( 1, 2 & 3 Ιουνίου)

  • 1.ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΥΒΕΡΔΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
  • 2.ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΥΒΕΡΔΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
  • 3.PRANAYAMA ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ (MANTRAS, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΙ ΗΧΟΙ & KIRTAN)
  • 4. ABHYANGA (FULL BODY MASSAGE)
  • 5. SHIRO ABHYANGA (MASSAGE ΚΕΦΑΛΗΣ)
  • 6. UDWARTHANAM (MASSAGE ΜΕ ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΒΟΤΑΝΑ)    

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους θα ήθελαν να εκπαιδευτούν στις Αγιουρβεδικές τεχνικές, μασάζ και θεραπείες. Σε ολιστικούς ιατρούς, επαγγελματίες μασέρ, φυσικοθεραπευτές. Σε όσους θα ήθελαν να εντάξουν την επιστήμη της Αγιουρβέδα στις όποιες δραστηριότητες τους.  

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνίες & Ώρες*:

Α’ ΚΥΚΛΟΣ

Παρασκευή 1 Ιουνίου, 17:00 - 21:00

Σάββατο 2 Ιουνίου, 11:00 - 20:00

Κυριακή 3 Ιουνίου, 11:00 - 20:00 

*Συμπεριλαμβάνονται διαλείμματα με ελαφρύ σνακ

Τοποθεσία : «Αyurveda Hellas» Πολυχώρος, Νίκης 28, Πλάκα – Σύνταγμα, 105 57, Αθήνα (2οςόροφος)

Κόστος: 300 € + ΦΠΑ

Στο σεμινάριο συμπεριλαμβάνονται:

Θεωρία & Πρακτική, εκπαιδευτικό υλικό και σημειώσεις σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, δώρο το βιβλιο «Ayurveda Ιατρικη της Φύσης» και Αγιουβερδικά προιόντα αξίας 20 ευρώ.  

Εγγραφή: Για κράτηση θέσης δίνεται προκαταβολή (ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος). Παρακαλούμε καλέστε μας στο 210 3632350 για την εγγραφή. Η εναλλακτικά δηλώστε συμμετοχή ηλεκτρονικά ΕΔΩ

Για περαιτέρω πληροφορίες καλέστε μας 210 3632350 και συνδεθείτε με το τμήμα του Ευζωία Workshops. 

Η γλώσσα του σεμιναρίου θα είναι στα Αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΟΥΡΒΕΔΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΣΗΓΗΤΗ

Ο Vijey Caroline είναι απόφοιτός της Αγιουρβεδικής Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Κεράλα- Ινδία. Συνέχισε τις σπουδές στην Ισπανία , και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα « Έρευνα, ανάπτυξη και έλεγχος φαρμάκων, στο Τμήμα Φαρμακευτικής» του Πανεπιστημίου της Βαρκελώνης. Έπειτα εργάστηκε ως σύμβουλος στις εταιρείες Lleida, ExploreSpa, Hotel LeMeridienRa, Calafell στην Ισπανία. Είναι Πρόεδρος της Διεθνής Αγιουρβεδική Ιατρική Ένωσης, ενώ τα τελευταία 7 χρόνια εργάζεται ως εκπαιδευτής Αγιουβερδικών θεραπειών.