Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο εκπαιδευτικό σεμινάριο Αγιουρβεδικών Τεχνικών που διοργανώνεται από την Αγιουρβέδα Ελλάς το Σάββατο 05 & Κυριακή 06 Οκτωβρίου με εισηγητή τον διεθνούς φήμης Αγιουρβεδικό ιατρό Dr.Venugopal, και την Πρόεδρο της Αγιουρβέδα Ελλάς Σοφία Παπαδοπούλου. Η Αγιουρβέδα, είναι ένα πανάρχαιο παραδοσιακό ολιστικό σύστημα προληπτικής ιατρικής και υγιούς τρόπου ζωής, αναγνωρισμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Το σεμινάριο αποτελείται από θεωρητικό και πρακτικό μέρος όπου δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εκμάθηση και εφαρμογή των αγιουρβεδικών τεχνικών. Η διδακτέα ύλη είναι πλούσια και συμπυκνωμένη καθώς αποτελείται από 3 είδη μασάζ & 7 τεχνικές (παρακάτω μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και τις τεχνικές που θα διδαχτούν). Tο τμήμα θα είναι ολιγομελές για αυτό παρακαλούμε δηλώστε την συμμετοχή σας έγκαιρα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους θα ήθελαν να εκπαιδευτούν στις Αγιουρβεδικές τεχνικές, μασάζ και θεραπείες. Σε ολιστικούς ιατρούς, επαγγελματίες μασέρ, φυσικοθεραπευτές, αισθητικούς, spa managers κτλ. καθώς και σε όλους όσους θα ήθελαν να εντάξουν την επιστήμη της Αγιουρβέδα στις όποιες δραστηριότητες τους.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΙΣ ΑΓΙΟΥΡΒΕΔΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Ημερομηνία: Σάββατο 05 & Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2019
Τοποθεσία: «Αyurveda Hellas» Πολυχώρος, Νίκης 28, Πλάκα – Σύνταγμα, 105 57, Αθήνα
Εισηγητές :Dr. Venugopal & Σοφία Παπαδοπούλου (Χημικός – Πρόεδρος Αγιουρβέδα Ελλάς)
Εγγραφή: Λόγου του ότι ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, παρακαλούμε καλέστε μας στο 210 3632350 ή στο 6907386342 για κράτηση θέσης. Η εναλλακτικά δηλώστε συμμετοχή ηλεκτρονικά στο παρακάτω link https://www.ayurveda-hellas.gr/gr/el/content/seminaria-retreat
*Η γλώσσα του σεμιναρίου θα είναι στα Αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά.

ΔΙΔΑΚΤΕΑ ΥΛΗ

~ ΘΕΩΡΙΑ

Εισαγωγή στην Αγιουρβεδική Ιατρική

~ΠΡΑΚΤΙΚΗ

ΜΑΣΑΖ

1. ABHYANGA (FULL BODY MASSAGE)
2. SHIRO ABHYANGA (MASSAGE ΚΕΦΑΛΗΣ)
3. UDWARTHANAM (MASSAGE ΜΕ ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΒΟΤΑΝΑ)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ

4. NASYAM (ΡΙΝΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ)


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΑΓΙΟΥΡΒΕΔΑ:
https://www.ayurveda-hellas.gr/gr/el/content/vasiki-filosofia?mid=590

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ

~DR. VENUGOPAL

Ο Dr.Venugopal είναι ένας Αγιουρβεδικός Guru & Vaidyan από την Κεράλα της Ινδίας, είναι πρεσβευτής του αγιουρβεδικού τρόπου ζωής, αγιουρβεδικός ιατρός, επαγγελματίας δάσκαλος γιόγκα, ενεργειακός θεραπευτής καθώς και θεραπευτής πολλών παραδοσιακών εναλλακτικών θεραπειών. Όραμα του είναι η παγκοσμιοποίηση και η διάδοση της επιστήμης της Αγιουρβέδα. Η εργασία του είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που αναζητούν απαντήσεις στις ερωτήσεις: "Τι είναι η Αγιουρβέδα; Πως μπορώ να αλλάξω την ζωή, την υγεία και την Συνειδητότητα μου μέσω αυτής;"

Περισσότερα για τον εισηγητή στο παρακάτω link: https://www.youtube.com/watch?v=zefW1wlNGS0&fbclid=IwAR39CYp_BgQa6iH_-pUxT91pqdkevM2yHKr_-v5sxVw6mtnyMr9bM8ah54U

~ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Η Σοφία Παπαδοπούλου είναι χημικός – ερευνήτρια Αγιουρβέδα και Πρόεδρος της Αγιουρβέδα Ελλάς, που συνετέλεσε καθοριστικά στην ευρύτερη διάδοση της επιστήμης της Αγιουρβέδα στην Ελλάδα (αρθρογραφία, τηλεοπτικές εκπομπές, σεμινάρια κτλ.). Από τα φοιτητικά της χρόνια μπήκε στο χώρο της Yoga και σχεδόν αμέσως μετά την αποφοίτηση της ανέλαβε την αντιπροσωπεία της Himalaya για την Ελλάδα & την Κύπρο. Η Himalaya όντας η μεγαλύτερη παραγωγός αγιουρβεδικών προϊόντων παγκόσμια από το 1930, ήταν η αφορμή-μέσο που ήρθε σε επαφή με το παραδοσιακό-ολιστικό σύστημα της Αγιουρβέδα (Yoga & Αγιουρβέδα θεωρούνται αδελφές-επιστήμες), το οποίο μελέτησε, ερεύνησε κυρίως στην Ινδία με την υποστήριξη και την καθοδήγηση της Himalaya. Όταν επέστρεψε ανέλαβε πέρα από την εισαγωγή καί την διανομή των προϊόντων και σύστησε τα δύο επίσημα γραφεία της Αγιουρβέδα Ελλάς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προσπαθώντας να διαδώσει όλο το φιλοσοφικο-επιστημονικο background της επιστήμης της Αγιουρβέδα πίσω από αυτά. Βήμα σταθμό αποτελεί η σύσταση του πολυχώρου ολιστικής Υγείας και Ομορφιάς σε ένα όμορφο διατηρητέο στην Πλάκα-Σύνταγμα όπου εκφράζεται κατάλληλα τόσο η Αγιουρβέδα όσο και η Αγιουρβέδα Ελλάς. Είναι επίσης Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Αγιουρβέδα, ΕΛ.Ε.Μ.Ε.Ε.Α.