Δωρεάν Παρουσίαση της Μεθόδου Theta Healing με την Αναστασία Κουτσουρά.

Μια όμορφη συνεργασία με την «Ayurveda Hellas» και το Somanous by Anastasia θα γίνει φέτος. Τo σεμινάριο Βασικό Επίπεδο της τεχνικής ThetaHealing (Μέθοδος Θήτα), θα διεξαχθεί στον χώρο της «Ayurveda Hellas» στις 23-24-25 Μαρτίου 2018 και επίσης θα διεξαχθεί δωρεάν παρουσίαση στις 5 Μαρτίου που θα είναι ενημερωτική και θα παρουσιάσει όλο το περιεχόμενο της τεχνικής ThetaHealing και του σεμιναρίου που πρόκειται να διεξαχθεί.    

ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ημερομηνία: Δευτέρα 05 Μαρτίου 2018, 18:00 – 20:00

Τοποθεσία : «Αyurveda Hellas» Πολυχώρος, Νίκης 28, Πλάκα – Σύνταγμα, 105 57, Αθήνα

Η παρουσίαση είναι ανοιχτή σε όλους, είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται κράτηση θέσεως, παρακαλούμε ελάτε 15 λεπτά πιο πριν. Για περισσότερες πληροφορίες 210 3632350. 

Γνωρίστε το Theta Healing

To Theta healing είναι μια τεχνική διαλογισμού που αποδεδειγμένα μέσω μετρήσεων φέρνει τον εγκέφαλο μας πολύ εύκολα και γρήγορα σε (2-3 λεπτά) στις εγκεφαλικές συχνότητες «Θήτα», 4-7κύκλων/δευτερόλεπτο. 

Τα κύματα θήτα είναι η κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης και σε αυτή την κατάσταση μπορούμε να έχουμε εύκολη, ασφαλή και γρήγορη πρόσβαση στο υποσυνείδητο μας και να αναπτύξουμε τις διαισθητικές μας ικανότητες. Η επιστήμη έχει πλέον αποδείξει πως όταν ο εγκέφαλος βρίσκεται σε κατάσταση «Θήτα», δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να υλοποιήσουμε όλα όσα επιθυμούμε. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι περίπου το 90% των πεποιθήσεων μας λειτουργούν μέσα από το υποσυνείδητό μας, για να καταλάβουμε ότι το υποσυνείδητο είναι ουσιαστικά αυτό που ελέγχει και διαμορφώνει τη ζωή μας. Με τη μέθοδο ThetaHealing® έχουμε τη δυνατότητα να αντικαταστήσουμε περιοριστικές πεποιθήσεις με τις αντίστοιχες ωφέλιμές τους, καθώς επίσης να διδαχτούμε συναισθήματα όπως η ασφάλεια, η εμπιστοσύνη, η χαρά.

Μέσα από το διαλογισμό και την προσευχή, η τεχνική ThetaHealing® δημιουργεί ένα θετικό τρόπο ζωής,  αναπτύσσοντας αρετές σε όλα όσα κάνετε. Πιστεύουμε ότι αλλάζοντας τον κύκλο των εγκεφαλικών κυμάτων μας, ώστε να συμπεριλαμβάνει την κατάσταση «θήτα», μπορούμε πραγματικά να παρακολουθήσουμε το Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν να δημιουργεί στιγμιαία σωματική και συναισθηματική ευεξία. Λειτουργεί μέσα από το Έβδομο Επίπεδο της Ύπαρξης, δηλαδή της ανιδιοτελούς αγάπης και της ενέργειας ‘Ολων Όσων Υπάρχουν. Εργάζεται με τις πεποιθήσεις και τα συναισθήματα, προσεγγίζοντάς τα και στα τέσσερα επίπεδα: το βασικό, το γενετικό, το ιστορικό και το ψυχικό.

Η Ιδρύτρια της τεχνικής Vianna Stibal εδώ και 20 χρόνια αφότου αυτοθεραπεύτηκε η ίδια από ανίατη ασθένεια, έχει θεραπεύσει χιλιάδες ανθρώπους. Aντίστοιχα, εκπαιδεύει ανά τον κόσμο εκατομμύρια ανθρώπους στην τεχνική Thetahealing και το όραμα της είναι όλη η Γη να αφυπνιστεί πολύ πιο γρήγορα. Ο άνθρωπος να εξελιχθεί στο ύψιστο δυναμικό και να μάθει να ζει χωρίς φόβο, μέσα στην αγάπη και σε σύνδεση με την πηγή του, τον ίδιο τον Δημιουργό μας, την ίδια την Δημιουργία! Το Theta Healing είναι ο σύντομος δρόμος προς την φώτιση και την αφύπνιση!   

Σύνδεση Αγιουρβέδα & Theta Healing 

Μία από τις πιο διαδεδομένες περιγραφές της επιστήμης της Αγιουρβέδα είναι Αγιουρβέδα: “Η Ιατρική Νου - Σώματος“ και αυτό γιατί βασική της αρχή είναι πως: ” ο Νους ασκεί την πιο βαθιά επίδραση στο σώμα και ότι η απελευθέρωση από τις ασθένειες εξαρτάται από την εξισορρόπηση της δικής μας Συνειδητότητας και την επέκταση αυτής της ισορροπίας στο σώμα.” Διαθέτει δε ανάμεσα σε άλλα, πολλές τεχνικές και προσεγγίσεις, ώστε ο νους να είναι σε όσο το δυνατόν “Sattva κατάσταση“. Μία επίσης διαδεδομένη περιγραφή της είναι η: Αγιουρβέδα “The mother of all healing arts”, και αυτό γιατί μπορεί να εγκολπώσει όποια ολιστική θεραπευτική προσέγγιση προάγει την ισορροπία: Σώμα - Νους - Πνεύμα. Tο ThetaHealing Technique αναπτύσσει δυναμικά και άμεσα τις σαττβικές ιδιότητες του νου. Έτσι μπορεί να συνδυαστεί απόλυτα με την παράδοση των 5000 χρόνων της επιστήμης της Αγιουρβέδα, οδηγώντας μας ευκολότερα στα βαθιά επίπεδα της Ύπαρξης και βοηθώντας μας, να ανακαλύψουμε την Αληθινή μας Φύση, που άλλωστε είναι και ο Απώτερος Σκοπός μας...  


Η Εισηγήτρια

Ονομάζομαι Αναστασία Κουτσουρά γεννήθηκα και μεγάλωσα  στην Μελβούρνη της Αυστραλίας  στις 16 Σεπτεμβρίου την δεκαετία του ’70.

Από το 2002 εντάσσω στα πάθη μου το Pilates και οδηγούμε στην ολοκλήρωση της τεχνικής μέσα από ένα training 500 ωρών και πολλών άλλων σεμιναρίων. Ο δρόμος της εσωτερικής αναζήτησης με οδηγούν στο δίπλωμα του USUI master reiki, στήν Νέο κρανιοΙερή θεραπεία και φυσικά στο άλλο μου πάθος το ThetaHealing όπου από το 2011 που ήρθε στο χωροχρονικό πεδίο της ζωής μου σαν τεχνική διαλογισμού και αυτοβελτίωσης κέρδισε την καρδιά μου και έτσι αποφάσισα να γίνω και practitioner και instructor στην διδασκαλία της τεχνικής αυτής.

Τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής μου τα έχω αφιερώσει στην εσωτερική αναζήτηση, σε τεχνικές και σεμινάρια αυτοβελτίωσης δημιουργώντας τον εναλλακτικό και ολιστικό χώρο Somanous.