Μετά από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς και προσπάθειας με πολύ μεράκι, πίστη και αφοσίωση, ολοκληρώσαμε την υλοποίηση ενός μεγάλου οράματός μας, τη δημιουργία ενός πολυχώρου “Φυσικής Υγείας & Ομορφιάς” κατάλληλο να φιλοξενήσει και να εκφράσει την επιστήμη της Αγιουρβέδα, αλλά και την Ayurveda Hellas (για την οποία η Αγιουρβέδα είναι συν τοις άλλοις «στάση ζωής»).
Η ολοκλήρωση αυτή αφορά τόσο τις κτιριακές εγκαταστάσεις (ένα πανέμορφο ιστορικό διατηρητέο του 1902), στο κέντρο της Αθήνας στην Πλάκα, δίπλα στο Σύνταγμα, όσο και τη νέα, ειδικά επιλεγμένη ομάδα της Αγιουρβέδα Ελλάς, σύμφωνα με τις νέες συνθήκες και προκλήσεις. Αυτήν την ολοκλήρωση θέλουμε να σηματοδοτήσουμε με μια γιορτή, ένα φεστιβάλ!

Ένα Αγιουρβεδικό Φεστιβάλ, που θα εγκολπώνει ένα σύνολο δράσεων - workshops, που να μπορούν να περιγράψουν τον πυρήνα του οράματός μας “Ολοκληρωμένες προτάσεις Φυσικού Ευ Ζην & Μακροζωίας”.

Οι δράσεις θα αφορούν:

Retreat Αγιουρβέδα & Ιαματικά λουτρά.

6 - 9 Σεπτεμβρίου στην πανέμορφη άγία Παρασκευή -στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής- δίπλα στα φημισμένα ιαματικά λουτρά, που με τη μοναδική σύσταση και τις σπάνιες ευεργετικές - θεραπευτικές τους ιδιότητες, αναζωογονούν το σώμα και το πνεύμα.
Aγιουρβεδικές τεχνικές, ιαματικά λουτρά, γιόγκα, Σεμινάρια, ειδικά workshop (χειροποίητες δημιουργίες κ.ά.), υγιεινή διατροφή, Ψυχαγωγία.*

Περισσοτερες λεπτομέρειες συντομα. Δειξτε το ενδιαφέρον σας ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Retreat Αγιουρβέδα & Tai Chi


20 - 23 Σεπτεμβρίου στον Κάλαμο του πηλίου
.Συνδυασμός άγιουρβέδα και Kινέζικης ιατρικής - Mελέτη των 5 στοιχείων και ιδιαίτερα του στοιχείου της γης, ειδικές τεχνικές Tai Chi.
Aγιουρβεδικές τεχνικές, γιόγκα, Tεχνικές Tai Chi & εξισορρόπηση των 5 στοιχείων, ινδικός xορός Βollywood, Σεμινάρια, ειδικά workshop, υγιεινή διατροφή, Ψυχαγωγία.*


Περισσοτερες λεπτομέρειες συντομα. Δειξτε το ενδιαφέρον σας ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Ενημερωτικό σεμινάριο - workshop από την ΕΛ.Ε.Μ.Ε.Ε.Α.

5 με 6 Οκτωβρίου ειδικό ενημερωτικό σεμινάριο - workshop από την ελ.ε.μ.ε.ε.ά. (ελληνική εταιρεία μελέτης & εφαρμογής της επιστήμης της άγιουρβέδα) με ιατρούς - επιστήμονες και φορείς του τόπου μας και πρακτικές εφαρμογής της άγιουρβέδα στην ελληνική πραγματικότητα.

Περισσοτερες λεπτομέρειες συντομα. Δειξτε το ενδιαφέρον σας ΕΔΩ

Εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια (workshop, συνεδρίες)

 17 -24/10 Εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια (workshop, συνεδρίες) ομάδα διακεκριμένων ινδών ιατρών και θεραπευτών μας μεταφέρουν την μεγάλη κλινική τους εμπειρία από την ινδία, την χώρα όπου εφαρμόζεται πλήρως, σαν σύστημα παραδοσιακής ιατρικής με τις ανάλογες υποδομές (νοσοκομεία - κλινικές - πανεπιστήμια) και όχι απλά σαν ένα σύστημα φυσικού ευ ζην & μακροζωϊας (όπως εφαρμόζεται στη χώρα μας).

• Ειδικό εκπαιδευτικό σεμινάριο πρακτικής εφαρμογής αγιουρβεδικών τεχνικών.
• Προσωπικές συνεδρίες.*

Περισσοτερες λεπτομέρειες συντομα. Δειξτε το ενδιαφέρον σας ΕΔΩ

Tantra Yoga workshop 

12 - 14 Οκτωβρίου ειδικό workshop Tantra Yoga με τον Ayurveda Expert, Yoga Therapist & Tantra Practitioner - Swaroop Verma. Τι είναι η Τάντρα και η σχέση της με τη γιόγκα και την άγιουρβέδα. υγιεινή διατροφή για την εξισορρόπηση των ορμονών, άφύπνιση του εσωτερικού μας φαρμακείου, εξισορρόπηση της αρσενικής και θηλυκής ενέργειας, Ταντρικές ασκήσεις αναπνοής και Διαλογισμός.*
ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Πολλα άλλα παράλληλα εργαστήρια - workshop: 

...και πολλά άλλα εργαστήρια - workshop, όπως:
• Yoga
• Τεχνικές Διαλογισμού
• Pranayama - Tεχνικές αναπνοής • Ηχοθεραπεία - Mantras, Kirtan
• Ινδικός χορός - Bollywood
• Χειροποίητες δημιουργίες

*Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες. Δειξτε το ενδιαφέρον σας ΕΔΩ
Κλείστε θέσεις μέχρι τις 10/8/2019 & κερδίστε ΕΧTRA ΔΩΡΑ αξίας 60 €
 


Όπως σε κάθε γιορτή θα υπάρχουν πολλά δώρα και εκπλήξεις!!!
Συμμετοχη σε κληρωση με δωρα αξιας 500€ σε προϊόντα & συμμετοχη στην μεγάλη μας κληρωση στο τέλος του χρόνου για ένα APPLE IPAD PRO αξίας 1200€.


 

Σας θέλουμε μαζί μας για να αποκτήσει το όραμά μας υπόσταση,να εμπνευστούμε,να συνδημιουργήσουμε,να πάμε ένα βήμα παραπέρα...... ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️
Φορτίστε τις μπαταρίες της ψυχής σας και κάντε μια νέα αρχή για ζωές γεμάτες υγεία, αφθονία & ευτυχία!...

Όταν εγώ αισθάνομαι ότι συμπορεύονται ο δρόμος μου με τον σκοπό μου, τότε γαληνεύω..
Και αυτήν την γαλήνη εγώ την αποκαλώ ευτυχία..
Χ.ΜπουκάιΔειξτε μας εγκαιρα το ενδιαφερον σας και κερδιστε επιπλεον!!!!!
Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103632350